Tarne ja maksmine Tartus!

Tartu ehk heade mõtete linn on Ehte Ruum OÜ kodulinn ja seetõttu on tartlastel ka mõni eelised teiste ostjate seas. Nimelt toimetame hobistuudio avamiseni kõik Tartu linna tellimused käest kätte tellija jaoks TASUTA ning pakume võimalust tasuda tellimuse eest kaardimaksega või sularahas. Veebipoes toimub maksmine ja tarne läbi Maksekeskuse süsteemi. 

Kuidas seda aga veebipoes õigesti vormistada? Pakume tartlastele selleks kaht võimalust. Mõtle hoolega kumb variant on sulle sobivaim. Kui soovid pakki siiski pakiautomaati, siis tuleb selle eest ka vastav summa tasuda. Kinkekaarti ei saa kasutada tarne eest tasumisel.

TASUTA TARNE TARTUS

Hiljutise uuenduse tõttu on muutunud ka tarne valimine. Endale sobiva pakiautomaadi saad valida DPD, Omniva ja Smartposti automaatide seast valides "Tarne pakiautomaati" ning edasi sobivaima automaadi. Tartlastel soovitame kasutada transpordi võimalust "Tasuta tarne Tartus".


Transpordi võimalused Ehte Ruumi veebipoes

Süsteem kipub vahel veidi tõrkuma ning kui maksmise vahelehel siiski tarnel hinda näed, siis liigu lehe lõpus oleva lingi kaudu tagasi. 
Nüüd saad transpordi valikut korrigeerida.

Ehte Ruum: tasuta tarne Tartus

Tasumisel toimunud tarne valikut (tarne võimalus/pakiautomaadi asukoht) saab muuta kuni sulle saabub kiri tellimuse komplekteerimise kohta. Kohale toimetamine toimub üldjuhul tööpäevadel 09:00 - 19:00, kuid täpse koha ja kellaaja lepime kokku kliendiga suheldes.

TASUMINE TELLIMUSE KÄTTE SAAMISEL

Selleks valid veebipoes maksemeetodina "Maksmine kohale toimetamisel" ning "Telli". Süsteem edastab tellimuse, paneme selle esimesel võimalusel kokku ning võtame ühendust, et leppida kokku paki kohale toimetamise aeg ja koht. 

EHTE RUUM: tasumine kätte saamisel

Kaardimakse võimalust pakume SumUp 3G terminali toel ning maksmiseks saab kasutada kõiki levinud deebet- ja krediitkaarte ning samuti NFC-viipemakseid. Lisaks viipemaksetele ning PIN-koodiga kiipkaartidele on toetatud ka mitmesugused muud kaugmaksed.

Tagasi blogisse

Kommenteeri postitust

Kommentaarid kontrollitakse enne avaldamist