Advent 2022

Advent 2022

Jõulud on tore aeg, mil säravad nii inimesed kui nende kodud. Kingitegemise rõõmu kipub aga segama kõige sellega kaasnev stress, sest kaubanduskeskuses rahvamassis sumamine ja õige kingi üles leidmine ei kuulu just paljude lemmik vabaajategevuse hulka.


Ehte Ruum korraldab sel aastal igal advendil töötoa, mille raames valmib kauneid käsitööehteid nii enda kaunistamiseks kui kingikotti! Tule ja võta hetk jõulueelses tohuvapohus ning valmista sel aastal ise nii endale kui teistele kauneid käsitöökinke! 

1. advendil (27.11.) toimub käsitöötraadist juukseehte õpituba, milles valmistame originaalse juukseehte, millega särada nii jõulupeol kui ka edaspidi. Õpitoas kasutame tuhmumiskindlat Beadalon ColourCraft käsitöötraati, erinevaid helmeid ja kvaliteetset hõbetatud juuksekammi toorikut.

2. advendil (04.12) toimub kootud käeehte õpituba, milles valmistame raamil peenest makrameenöörist, ketist ja helmestest ägeda ja omanäolise käeehte. 

3. advendil (11.12) pöörame tähelepanu kodusele jõulurõõmule ning valmistame põneva ja omapärase käsitöötraadist kuuseehte. Tuhmumiskindel käsitöötraat muudab ehte kauakestvaks ja ilusaks traditsiooniks sinu kuusepuul.

4. advendil (18.12) küpsetame piparkookide asemel ehteid! Nimelt valmistame ehtedisaineri Avicennia juhendamisel põnevad polümeersavist kõrvarõngad, millega jõuluõhtul särada või kingikotti üllatuseks pista.

Õpitoad toimuvad Ehte Ruumi hobistuudios. Õpitubades osalemiseks on oluline enda tulek kinnitada etteregistreerimise ja õpitoa tasu maksmisega.

Tagasi blogisse

Kommenteeri postitust

Kommentaarid kontrollitakse enne avaldamist

Õpitoad käsitööehete hobistuudios Ehte Ruum >