Jätkusuutlik ehete valmistamine: RePEaT helmenöör

Jätkusuutlik - edasiseks tegevuseks, toimimiseks võimeline, suuteline oma tegevust jätkama. Sünonüümid: kestlik, vastupidav, elujõuline, säästev, säästlik.

Jätkusuutlikud ehted on ehted, mis on valmistatud nii, et neil ei oleks negatiivset mõju keskkonnale ega inimestele, kes neid valmistavad. See võib tähendada materjalide kasutamist, mille algallikas ja tootmisprotsess on teada ning mille valmistamine on olnud eetiline ja selge. See hõlmab nii ringlusse võetud materjalide ja sünteetiliste teemantide kasutamist, lapstööjõu mittekasutamist ning töötajate õiglase palga ja tööaja tagamist kui ka toomismeetodeid, mis ei saastava ega mõjutavad keskkonda kahjulikul viisil.

Sellest lähtuvalt oleme enda tootevalikusse võtnud nii Euroopa kui USA tuntud tootjate toodangut, et olla kindel enda tootevaliku säästvas olemuses ja puhtuses. Üheks meie kõige jätkusuutlikumaks tooteks on kindlasti USA tootja Beadaloni 100% taaskasutatud plastpudelitest valmistatud RePEaT punutud ehtenöör.

Nöör on saadaval 10 värvitoonis ja 2 suuruses:

  • 1,0 mm (0,039 tolli) läbimõõduga nööril on 8 punutud konstruktsioon
  • 1,5 mm (0,059 tolli) läbimõõdul on 12 punutise konstruktsioon

Punutud tekstuur on ideaalne kauni läikega käevõrude, kaelaehete ja jalavõrude valmistamiseks. Sobib suurepäraselt ka Kumihimo või teiste punutud ehete valmistamiseks.

Toode on 100% taaskasutus kuna isegi ehtenööri pakend on valmistatud taaskasutatud papist! Ehtenöör on toodetud Hollandis.

Tagasi blogisse

Kommenteeri postitust